dzień 8, książki, przepisy
[ Pobierz całość w formacie PDF ]
energia 1520 kcal, bia�ko 88 g, t�uszcz 41 g, w�glowodany 211 g�niadanie 440 kcaltosty, sok:2 tosty z ziarnami - jajo- 2 li�cie sa�aty - 2 �y�eczki mas�a ro�linnego- gar�� kie�k�w soi - szklanka soku z czarnej porzeczkiprzygotowanie: tosty, zjedz z sa�at�, ugotowanym jajkiem i kie�kami, popij sokiemII �niadanie 430 kcalsa�atka z fet�:2/3 szklanki makaronu pitaloni 50 g np. Agniesi - 1/2 kostki sera feta light 100 g - du�y pomidor- 1/4 papryki - posiekana �wie�a bazyliaprzygotowanie: do makaronu dodaj fet�, pokrojonego w �wiartki pomidora i kawa�ki papryki; wymieszaj i posyp posiekan� �wie�� bazyli�po po�udniu 250 kcalsa�atka owocowa:pomara�cza - 3 morele - kiwi- Actimel pomara�czowyprzygotowanie: owoce pokr�j, wymieszaj i polej Actimelemobiad/kolacja 400 kcalnadziewane cannelloni:3 cannelloni np. Malma - ciel�cina 100 g - 2 �y�ki kukurydzy - cebulka - bia�ko jaja - 1,5 szklanki poszatkowanego szpinaku - 1/2 szklanki jogurtu naturalnego - czosnek, pieprz, s�l, natka pietruszki, sos sojowyprzygotowanie: zmielone mi�so poddu� na patelni z cebulk� i sosem sojowym, ostud�, dodaj kukurydz�; wymieszaj z bia�kiem jaja i natk�; nape�nij cannelloni; gotowe u�o� w �aroodpornym naczyniu i polej sosem z ugotowanego i zmiksowanego szpinaku z dodatkiem jogurtu, czosnku, soli i pieprzu
[ Pobierz całość w formacie PDF ]