dzień 1, książki, przepisy
[ Pobierz całość w formacie PDF ]
dzie� 1energia 1510 kcal, bia�ko 80 g, t�uszcz 32 g, w�glowodany 245 g�niadanie 460 kcalkanapki z serem, sok:2 kromki chleba graham - 2 �y�eczki mas�a ro�linnego- 2 grube plastry chudego twarogu - szklanka soku pomara�czowegoprzygotowanie: chleb posmaruj mas�em i po�� twar�g, popij sokiemII �niadanie 310 kcalsa�atka z farfalli:2/3 szklanki suchego makaronu Farfalle kolorowe 50 g np. Adratica - 2 plastry szynki drobiowej - 2 �rednie og�rki kwaszone - 2-3 �y�ki kukurydzy konserwowej - 2 �y�ki ketchupuprzygotowanie: do makaronu dodaj pokrojon� szynk�, og�rka oraz kukurydz�; wymieszaj z ketchupem i posyp ulubionymi zio�amipo po�udniu 290 kcaljogurt z dodatkami:jogurt naturalny 150 g - banan - 3 �y�ki p�atk�w z otr�bprzygotowanie: do jogurtu w�� kawa�ki banana i posyp p�atkamiobiad/kolacja 450 kcalmakaron z fasolk� szparagow� i sosem:gniazdo wst��ek ze szpinakiem 50 g np. Mediterranea - 2 szklanki fasolki szpapragowej - 1/2 szklanki jogurtu naturalnego- 3 plastry sera mozzarella - 1/2 kostki z pietruszk� i koperkiem Knorrprzygotowanie: do makaronu dodaj fasolk� szparagow�; 1/2 kostki zio�owej rozpu�� w wodzie, dodaj jogurt i pokrojony ser, podgrzej; gotowym sosem polej makaron z fasolk�
[ Pobierz całość w formacie PDF ]