dzień 4, książki, przepisy
[ Pobierz całość w formacie PDF ]
energia 1500 kcal, bia�ko 78 g, t�uszcz 40 g, w�glowodany 210 g�niadanie 410 kcalkanapki, sok warzywny:2 kromki chleba �ytniego - 2 li�cie sa�aty- 2 plasterki pieczeni rzymskiej - og�rek kwaszony - szklanka soku pomidorowegoprzygotowanie: na chleb po�� sa�at� i piecze�, zjedz z og�rkiem, popij sokiemII �niadanie 390 kcalsa�atka z makaronu:2/3 szklanki suchych �azanek np. Malma - du�y pomidor- 10 czarnych oliwek - �y�ka oleju - 3 plasterki sera mozzarella - zio�a prowansalskie, s�l, pieprzprzygotowanie: do makaronu dodaj pokrojonego pomidora, kawa�ki mozzarelli i oliwki, ca�o�� wymieszaj, polej olejem i posyp zio�amipo po�udniu 260 kcalowocowa przek�ska:2 mace - szklanka jogurtu jagodowego - 1/2 szklanka malinprzygotowanie: do jogurtu dodaj maliny, zjedz z mac�obiad/kolacja 440 kcalspaghetti z pieczarkami:suche spaghetti 50 g - 5 pieczarek - cebulka - mi�so z indyka 100 g - 1/2 szklanki przecieru pomidorowego - 2 �y�ki mas�a ro�linnego - tymianek, pieprz, s�lprzygotowanie: pieczarki i cebulk� pokr�j i poddu� na ma�le, dodaj zmielone mi�so z indyka, tymianek i przyprawy, podsma�, dodaj przecier pomidorowym, wymieszaj ze spaghetti
[ Pobierz całość w formacie PDF ]