dzień 6, książki, przepisy
[ Pobierz całość w formacie PDF ]
energia 1490 kcal, bia�ko 100 g, t�uszcz 31 g, w�glowodany 214 g�niadanie 390 kcalkanapki z ryb�:2 kromki chleba razowego - w�dzona makrela 80 g - 2 og�rki kwaszone - szklanka soku wielowarzywnegoprzygotowanie: na chleb po�� po kawa�ku makreli, zjedz z og�rkiem, popij sokiemII �niadanie 390 kcalsa�atka makaronowa:szklanka makaronu gnochi 70 g - 5 plastr�w szynki z kurczaka - gar�� kie�k�w soi- posiekany szczypiorek - �y�ka majonezu lightprzygotowanie: do makaronu dodaj pokroj� szynk�, kie�ki i posiekany szczypiorek; wymieszaj z majonezem lightpo po�udniu 340 kcals�odka przek�ska:galaretka truskawkowa np. Zott 175 g - jogurt naturalny 150 gprzygotowanie: galaretk� popij jogurtemobiad/kolacja 370 kcallasagne ze szpinakiem:3 listki lasagne ze szpinakiem np. Malma - du�a marchewka - kawa�ek selera korzeniowego - 1,5 szklanki r� broku�a - natka pietruszki, s�l, pieprz, vegeta - 1/2 szklanki przecieru pomidorowego - 2 �y�ki �mietany jogurtowejprzygotowanie: marchew, selera, broku�y ugotuj w wodzie z veget�; listek lasagne w�� na sp�d �aroodpornego naczynia i przek�adaj na przemian ugotowanymi warzywami i lasagne; polej sosem zrobionym z wymieszania przecieru pomidorowego i �mietany, posyp natk� i piecz ok. 1 godz.
[ Pobierz całość w formacie PDF ]