dzień 9, książki, przepisy
[ Pobierz całość w formacie PDF ]
energia 1510 kcal, bia�ko 86 g, t�uszcz 40 g, w�glowodany 226 g�niadanie 430 kcalkanapki, sok:bu�ka z ziarnami- 2 plasterki sera ��tego- 1/4 papryki zielonej - szklanka soku pomara�czowegoprzygotowanie: na przekrojon� bu�k� po�� plasterki sera i kawa�ki papryki, popij sokiemII �niadanie 410 kcalmuszle z nadzieniem:6 muszli makaronowych conchiglioni 50 g - opakowanie pasztetu z indyka 100 g- 1/2 kolorowej papryki - s�l, pieprz, natka pietruszkiprzygotowanie: ugotowane muszle nadziej pasztetem i kawa�kami papryki, posyp przyprawami i posiekan� natk�po po�udniu 240 kcalowocowa przek�ska:szklanka jag�d - szklanka malin - szklanka ma�lanki - s�odzikprzygotowanie: owoce wymieszaj i posyp s�odzikiem, popij ma�lank�obiad/kolacja 430 kcalryba z makaronem:2/3 szklanki penne rigate 60 g np. Agnesi - 2 filety z dorsza 150 g - du�a marchewka - kawa�ek pora - posiekany koperek - �y�ka mas�a ro�linnego - sok z cytryny, vegeta, w�oszczyznaprzygotowanie: filety z dorsza ugotuj z w�oszczyzn� i veget�; na ugotowanym makaronie u�� plastry marchewki, poszatkowanego pora oraz kawa�ki ryby; wszystko polej sosem zrobionym z p�ynnego mas�a, soku z cytryny i koperku
[ Pobierz całość w formacie PDF ]